MINA SIDOR

Via Mina Sidor kan du öka antalet kundkontakter genom att hålla din annonsering uppdaterad hos Eniro. Här får du alltid en snabb och enkel översikt över din annonsering hos oss, som du också aktivt kan forma och uppdatera. Du använder din mailadress du angett till oss för att logga in på Mina Sidor. Om du glömt ditt lösenord kan du klicka på ”glömt lösenord” och fyll i din mailadress så skickar vi ett nytt lösenord till dig.


Skapa konto

I samband med din beställning fick du ett mail skickat till dig med en länk till Mina Sidor där du skapar ett konto. Om du inte redan skapat ett konto kan du skapa ett konto här. Om du har några frågor kan du alltid kontakta kundservice via telefon eller chatt så hjälper vi dig.


Uppdatera dina sökord

Det är viktigt att du strukturerar och väljer ut lämpliga sökord för att nå så höga resultat som möjligt på eniro.se. Du har ett obegränsat antal fria sökord och ett antal rankade sökord som du ska uppdatera. Genom att vara aktiv och prova vilka sökord som är bäst för dig kommer du att påverka effekten av din annonsering. Tänk på att uppdatera dina sökord efter säsong och efterfrågan.


Annonseffekt

I din Effektrapport kan du sedan följa dina ändringar för att se utvecklingen och det värde som skapas till ditt företag genom Eniro.se, läs mer om Effektrapporten här. Effektrapporten mailas till företagets kontaktperson varje månad. Får du inte detta mail, vänligen kontakta kundservice så hjälper vi dig.

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Gemensam inloggning för Eniros tjänster – Eniro har gemensam kundinloggning för alla sina tjänster. När du loggar in på Eniros kundesider får du även tillgång till andra tjänster från Eniro som du kan använda.